WE NEMEN AFSCHEID VAN SILICONEN EN KUNSTMATIGE KLEURSTOFFEN*

IN TEGENSTELLING TOT VEEL HAAR- EN LICHAAMSVERZORGINGSPRODUCTEN* ZIJN ONZE PRODUCTEN VRIJ VAN SILICONEN EN KUNSTMATIGE KLEURSTOFFEN. SCROLL NAAR BENEDEN & LEES MEER!

*Afhankelijk van het product

Nature Box producten zijn vrij van een heleboel dingen. Allereerst: wij testen niet op dieren. Nature Box bevat een gecertificeerde veganistische formule en is dus vrij van dierlijke ingrediënten. 

We zijn ook vrij van de noodzaak om bepaalde chemicaliën in onze producten te verwerken. Siliconen? Sorry, die komen er niet in. Kunstmatige kleurstoffen? We hebben ze nooit leuk gevonden en zullen ze ook zeker niet uitnodigen voor onze liquid producten of solid bars.* Onze verpakkingen mogen dan wel kleurrijk zijn, maar als het op je huid en haar aankomt, willen we het simpel houden.

*Afhankelijk van het product

Daarom hebben we besloten om ons verpakkingsafval te minimaliseren en het gebruik van gerecyclede en recyclebare materialen te maximaliseren. Op dit moment zijn al onze flessen en potten gemaakt van 100% Social Plastic, dat werd ingezameld op het strand en op het land en recyclebaar is. Niet te vergeten, onze tubes zijn ook volledig recyclebaar!

ONTDEK MEER:

WIJ WERKEN SAMEN MET VERSCHILLENDE PARTNERS VOOR EEN DUURZAMERE WERELD!

We support different social & environmental projects, in cooperation with the Plastic Bank for example, we help to remove and recycle plastic from beaches to produce our bottles.

WE NEMEN AFSCHEID VAN SILICONEN, PARABENEN EN KUNSTMATIGE KLEURSTOFFEN.

In tegenstelling tot veel andere lichaams- en haarverzorgingsproducten zijn onze producten vrij van siliconen, parabenen en kunstmatige kleurstoffen.

ONZE HELDEN

HARTBREUK KAN
GEBEUREN, HAARBREUK KAN
VOORKOMEN WORDEN

HOUD JE VAN AVOCADO
TOAST? JE HAAR OOK!

FREQUENTLY
ASKED
QUESTIONS

Of je je nou afvraagt wat voor ingrediënten onze producten bevatten, waarom ze vegan zijn of waar je ze kunt kopen… Wij hebben de antwoorden voor je! Liefdesbrieven zijn ook welkom. Ontdek wat voor vragen anderen ons stelden!

TESTEN JULLIE OP DIEREN?


NEE! Het testen van cosmetische ingrediënten en cosmetica op dieren is verboden in de EU. Natuurlijk supporten wij dit verbod. Er wordt niet op dieren getest gedurende elke stap van het productieprocess. Wij kunnen met trots zeggen dat onze producten vegan zijn.


ZIJN JULLIE PRODUCTEN VEGAN?


JA! Al onze producten zijn 100% vegan. We gebruiken geen dierlijke producten, bij-producten of derivaten in onze formules. Dit betekent natuurlijk ook dat er niet op dieren getest wordt zoals verboden wordt door de wet.