Skip to Content

CONTACT

Oeps - er ging iets mis. Probeer het later opnieuw of neem telefonisch contact met ons op (Tel.: 0800 38 38 838).

Hoe kunnen we u helpen?

* Verplichte velden

400
30
40
25

Uploaden

Bestand uploaden

Upload je bestand hier

Bestand uploaden

We gebruiken uw gegevens om te reageren op uw verzoek.

De verwerking en het gebruik van uw gegevens zijn gebaseerd op wettelijke bepalingen die deze handelingen rechtvaardigen, aangezien de verwerking noodzakelijk is om uw verzoek af te handelen.

Als u niet hebt ingestemd met een langere opslag van uw gegevens, bijvoorbeeld in het kader van ons relatiebeheer, zullen we uw gegevens niet langer bewaren dan nodig is om het hierboven genoemde doel te bereiken of zo lang als nodig is om te voldoen aan wettelijke bewaarverplichtingen.

Voor meer informatie over hoe Henkel uw persoonlijke gegevens verwerkt, verwijzen wij u graag door naar het privacybeleid.

* Om op uw vraag te kunnen reageren, hebben we de met een asterisk gemarkeerde informatie nodig. Andere informatie is optioneel en wordt ook alleen gebruikt om op uw vraag te reageren.

Bedankt voor uw verzoek.

 

Ons "Nature Box" team zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.

CHILL OUT, ZOALS ONZE COLD-PRESSED OILS

Houd het hoofd koel, net als onze cold-pressed oils. Vraag je je af wat precies een cold-pressed oil is? Laat ons je vertellen hoe deze kostbare natuurlijke oliën worden verkregen en wat de voordelen zijn.

WE NEMEN AFSCHEID VAN SILICONEN, PARABENEN EN KUNSTMATIGE KLEURSTOFFEN.

In tegenstelling tot veel andere lichaams- en haarverzorgingsproducten zijn onze producten vrij van siliconen, parabenen en kunstmatige kleurstoffen.

ONZE HELDEN

HOUD HET HOOFD KOEL, NET ALS ONZE COLD-PRESSED OILS

Houd het hoofd koel, net als onze cold-pressed oils. Vraag je je af wat precies een cold-pressed oil is? Laat ons je vertellen hoe deze kostbare natuurlijke oliën worden verkregen en wat hun voordelen zijn.

NIEUWSGIERIG NAAR INGREDIENTEN? CHECK DIT

Cold-pressed oils, stabilizers, hydroxyethycellulose, carbomer, xanthan gum… Vraag je je af wat dit zijn?