Skip to Content

HOUD HET HOOFD KOEL, NET ALS ONZE COLD-PRESSED OILS

WAT IS COLD-PRESSED OIL PRECIES? ONTDEK HIER MEER! PSST, SCROLL NAAR BENEDEN VOOR EEN VIDEO OVER DE COLD-PRESS PROCES!

Wat is er zo speciaal aan cold-pressed oil? Het bestaat al eeuwen en staat bekend als een van de beste manieren om een extract te maken. Tijdens het proces wordt er geen externe hitte gebruikt. Cold pressed oils komen tot stand door de cold pressed technologie. Deze technologie is een krachtige extractie methode waarbij natuurlijk extracten vrijkomen met een maximale kracht aan voedende stoffen: de technologie ontsluit zuivere voedingsstoffen die volledig beschermd zijn in de kern van fruit en noten zonder daarbij warmte te gebruiken. De natuurlijke kleuren en geuren en alle belangrijke voedingsstoffen, anti-oxidanten, gezonde vetzuren en vitamines, zoals A, B, C en E van de oliën worden bewaard in de verschillende cold-pressed oils. Dit zorgt voor extra natuurlijke verzorging van je huid en haar.

ACHTER DE SCHERMEN

Wil je meer te weten komen over het proces van cold-pressing? Onze experts geven je een kijkje in hun laboratiorium en laten je zien hoe cold-pressed oils vanuit onze natuurlijke ingrediënten gemaakt worden. 

You need to accept cookies to play this video

ONTDEK MEER:

WIJ WERKEN SAMEN MET VERSCHILLENDE PARTNERS VOOR EEN DUURZAMERE WERELD!

We support different social & environmental projects, in cooperation with the Plastic Bank for example, we help to remove and recycle plastic from beaches to produce our bottles.

WE NEMEN AFSCHEID VAN SILICONEN, PARABENEN EN KUNSTMATIGE KLEURSTOFFEN.

In tegenstelling tot veel andere lichaams- en haarverzorgingsproducten zijn onze producten vrij van siliconen, parabenen en kunstmatige kleurstoffen.

ONZE HELDEN

HOUD JE VAN
AVOCADO TOAST?
JE HAAR OOK!

FREQUENTLY
ASKED
QUESTIONS

Of je je nou afvraagt wat voor ingrediënten onze producten bevatten, waarom ze vegan zijn of waar je ze kunt kopen… Wij hebben de antwoorden voor je! Liefdesbrieven zijn ook welkom. Ontdek wat voor vragen anderen ons stelden!

TESTEN JULLIE OP DIEREN?


NEE! Het testen van cosmetische ingrediënten en cosmetica op dieren is verboden in de EU. Natuurlijk supporten wij dit verbod. Er wordt niet op dieren getest gedurende elke stap van het productieprocess. Wij kunnen met trots zeggen dat onze producten vegan zijn.


ZIJN JULLIE PRODUCTEN VEGAN?


JA! Al onze producten zijn 100% vegan. We gebruiken geen dierlijke producten, bij-producten of derivaten in onze formules. Dit betekent natuurlijk ook dat er niet op dieren getest wordt zoals verboden wordt door de wet.