Skip to Content

ONZE PARTNERS

 
MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMEN IS ONZE TAAK EN DIT GAAT ONTZETTEND GOED!
MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ZIJN #THATSNATURAL 
We zijn in 2017 een partnerschap aangegaan met Plastic Bank en steunen nu lopende projecten in Haïti, de Filippijnen en Indonesië. We leveren een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van infrastructuur van meer dan 400 inzamelpunten van de Plastic Bank in Egypte. Het gezamenlijke doel is het verminderen van plastic afval in de oceanen en tegelijkertijd het verbeteren van het leven van mensen die in armoede leven - vooral in landen die geen infrastructuur voor afvalbeheer hebben. In speciale centra kan de lokale bevolking het ingezamelde plastic afval inleveren en inwisselen voor geld, goederen of diensten. Dit materiaal wordt dan weer geïntegreerd in de plastic waardeketen als Social Plastic. Honderden tonnen daarvan gaan in onze productverpakkingen. 
 

HET VERHAAL OVER GUAR

 
Guar is een ingrediënt voor de verzorging van haar en huid. Het wordt gebruikt in Nature Box producten en in 2017 heeft Nature Box de Guar Farmers in India in het woestijndistrict Bikaner in het Indiase Rajasthan ondersteund. Ze leren hoe ze de guar moeten kweken en krijgen ook sociale steun zoals het aanleggen van een eigen moestuin.

DE KLEINE MAAR MACHTIGE PEULVRUCHTEN

 
HET DUURZAME GUAR-INITIATIEF CREËERT NIET ALLEEN EEN DUURZAME WAARDEKETEN VOOR GUAR, MAAR VERHOOGT OOK DE LEVENSSTANDAARD VAN DE BOEREN: HET PARTNERSCHAP VERHOOGT DE INKOMSTEN VAN DE BOEREN, VERBETERT DE ECOLOGISCHE VOETAFDRUK EN VERSTERKT DE POSITIE VAN VROUWEN. 

You need to accept cookies to play this video

HET VERHAAL OVER PALMOLIE

 
Nature Box bundelde de krachten met Solidaridad voor een duurzame palmolieoogst. Solidarid is een internationale ontwikkelingsorganisatie, die kleine boeren ondersteunt bij de duurzame teelt van palmolie in verschillende regio's in de wereld. Ontdek een van hun projecten in Nigeria - kleine boeren worden getraind en ondersteund in het duurzaam verbouwen van palmolie. Dit stelt boeren in staat om hun productiviteit te verhogen en de negatieve impact op het milieu te verminderen. Daarnaast krijgen de boeren veel certificeringen voor hun oogst. Klik en reis doorheen Afrika.

WE ZIJN HIER VOOR DE WERELDWIJDE FAMILIE

 
DOOR DE SAMENWERKING MET SOLIDARIDAD WORDT NIET ALLEEN DE BESCHIKBAARHEID VAN SUATAINBLE PALMOLIE EN PALMPITOLIE VERGROOT, MAAR WORDEN OOK DE LOKALE BOEREN ONDERSTEUND: ZO VERBETERT ONS PARTNERSCHAP HET LEVENSONDERHOUD VAN DE BOEREN EN HUN GEZINNEN:
DEZE SAMENWERKING DRAAGT BIJ AAN DE VOLGENDE DUURZAAMHEIDSDOELSTELLINGEN VAN DE VN (SDGS):

You need to accept cookies to play this video

WIJ WERKEN SAMEN MET VERSCHILLENDE PARTNERS VOOR EEN DUURZAMERE WERELD!

We support different social & environmental projects, in cooperation with the Plastic Bank for example, we help to remove and recycle plastic from beaches to produce our bottles.

WE NEMEN AFSCHEID VAN SILICONEN, PARABENEN EN KUNSTMATIGE KLEURSTOFFEN.

In tegenstelling tot veel andere lichaams- en haarverzorgingsproducten zijn onze producten vrij van siliconen, parabenen en kunstmatige kleurstoffen.

ONTDEK MEER:

HOUD JE VAN AVOCADO
TOAST? JE HAAR OOK!

HARTBREUK KAN
GEBEUREN, HAARBREUK
KAN VOORKOMEN WORDEN

Body & Hair Care

PRODUCTEN WAARDOOR JE CONSTANT WILT DOUCHEN

HOUD HET HOOFD KOEL, NET ALS ONZE COLD-PRESSED OILS

Houd het hoofd koel, net als onze cold-pressed oils. Vraag je je af wat precies een cold-pressed oil is? Laat ons je vertellen hoe deze kostbare natuurlijke oliën worden verkregen en wat hun voordelen zijn.

NIEUWSGIERIG NAAR INGREDIENTEN? CHECK DIT

Cold-pressed oils, stabilizers, hydroxyethycellulose, carbomer, xanthan gum… Vraag je je af wat dit zijn?